Home » Voorstellen

"Sommige mensen zoeken naar een mooi huis, anderen maken huizen mooi".

Al zo lang als ik me kan herinneren heeft 'wonen' en 'inrichting' mijn interesse. Wanneer ik bij iemand binnen was, was een van de dingen die ik mij afvroeg: 'Hoe zou IK dit huis inrichten als ik hier zou wonen?' 'Zou ik de meubels ook zo neer zetten?' 'Wat vind ik leuk en waar word ik door geinspireerd?' Toen ik later in mijn loopbaan veel in hotels kwam keek ik altijd naar hoe ontwerpers grote ruimtes als restaurants en lobby's hadden ingericht. Hoe hadden zij sfeer gecreerd? Het was dan ook logisch dat ik de opleiding Interieur- & verkoopstyling ben gaan volgen. Na het behalen van het certificaat ben ik officieël SOR-gecertificeerd Interieur- & Verkoopstylist. (Stichting Orde van Register Interieur-ontwerpers). Ik heb gevoel voor kleur en afstemming van materialen en meubels.

Een huis moet uw thuis zijn. Ik zal uiteraard rekening houden met uw wensen en uw smaak. Met behulp van een gezamenlijk plan creëren we samen een interieur waar u zich prettig in voelt.

Wanneer uw huis in de verkoop staat kijken we samen naar hoe u prettig blijft wonen en hoe we het huis aantrekkelijker kunnen maken voor een groter publiek. Omdat veel mensen het vervelend vinden om in een 'gestyled' huis te moeten wonen, waar het niet meer 'eigen' is, heb ik me gespecialiseerd in het maken van 3D-tekeningen. Ik heb hiervoor een sketchup-cursus gevolgd. De tekeningen zijn volledig op schaal en kunnen op een foto-realistische manier worden weergegeven. Op deze manier kunnen we potentiele kopers een indruk geven van hoe uw huis er voor hun uit kan zien. Een win-win-situatie!

 

Vraag vrijblijvend informatie! Ik help u graag met uw woonvraag!